Minden ami kert...

Dísznövények, örökzöldek, gyümölcsfák, rózsák, évelők, vízi növények, virágtartók, dekorációs kiegészítők, kerti szerszámok, virágföldek, fenyőkéreg, fűmag, kövek, sziklák, tófólia és tótechnikai eszközök, aranyhal, Jungle Gym játszóterek, faházak, kertépítés, öntöző rendszer telepítés

Kertépítés

A kert az otthon része, így érdemes azt úgy kialakítani, hogy a nyugalom szigete legyen, gyönyörködhessünk benne és kikapcsolódásunkat szolgálja. Mielőtt azonban kertészt hívna, érdemes átgondolnia milyen stílusú kertet szeretne, mire fogja azt használni, mennyi időt tud majd a gondozására fordítani. A kerttervezés-építés sok szaktudást igényel, ezért érdemes azt szakemberre bízni. Munkáink során arra törekszünk, hogy a megrendelő elképzeléseihez és igényeihez ötleteket adjunk és kitaláljuk a kert tökéletes arculatát.

Első lépésként a helyszínen megtekintjük a tervezni kívánt kertet, az ingatlan tulajdonossal pedig egyeztetjük a már megálmodott formát és stílust. Ezt követően szemügyre vesszük a talaj minőségét, a terület fekvését és fényviszonyait, valamint az éghajlatot. Készítünk egy helyszínrajzot, amihez csatolunk több előzetes vázlatot, valamint növénylistát. A cserjék, fák, örökzöldek kiválasztásánál természetesen figyelembe vesszük a végleges méreteket és a virágzási időszakot (így akár tavasztól őszig virágos lehet a kertünk). Ezekből választhatja ki, hogy melyik koncepció felel meg Önnek. Végül elkészítjük a végleges kerttervet, mellé csatolva a növénylistát, valamint az árajánlatot a növényekre, kiegészítőkre. Igény esetén a teljes kertépítést (éledési, kelési garanciával) és gondozását is vállaljuk, ez esetben az árajánlatban külön feltüntetjük a díjakat.

Amennyiben úgy döntenek, hogy a növényeket Önök ültetik el, azokat akkor is a díjmentesen (közeli település vagy nagyobb megrendelés esetén) házhoz szállítjuk. A megfelelő telepítéshez, metszéshez, permetezéshez gondozáshoz tanácsot adunk.

Renomé kertészet, 2022, fejleszti: idev.hu